maanantai 5. elokuuta 2013

4.7.2011 @DiamonDie: Nettilinkkejä kieltenopiskeluun

Islanninreissuni on edelleen suunnitteilla hamassa tulevaisuudessa. Islannin kielen alkeiden opiskelu kiinnostaa tulevan reissun takia sekä kielen erikoisuuden takia. Kuuluttelin Twitterissä vinkkejä omatoimiseen kielenopiskeluun. Sainkin hyvät vinkit @DiamonDieltä. Jonkin verran olen opiskellut itsenäisesti iPad-appseillä - venäjää.

@DiamonDie: @JaanaHuhta Kaikkia kieliä on ylivoimaista opetella Pimsleurilla, mutta en tiedä onko niillä islantia...
Sanastoon Anki-ilmaisohjelma.

@DiamonDie: @JaanaHuhta Wikibooksissa ja Wikiversityssä voi olla jotain myös. Monilta kieliltä ainakin jotain kotiäänitteitä.

lauantai 3. elokuuta 2013

20.6.2011 @Kanttila: Markkinointiviestinnän viikko

Olikohan tässä yhteydessä kyse kohdaltani ohimenneestä Sometimestä, kun keskusteluun nousi seuraava mahdollinen twitteristien tapaaminen Markkinointiviestinnän viikolla, jonne en ole kuitenkaan mennyt. Vuoden 2013 Markkinointiviestinnän viikko järjestetään 8. - 9.10.2013. Kiinnostaisi kyllä.

perjantai 2. elokuuta 2013

5.3.2011 @Finnsanity: Tanskalainen dogme-elokuva: Submarino

Katselen harvoin elokuvia, ja jos suinkin saan valita, niin otan pohjoismaisen vaihtoehdon. Etenkin olen ihastunut tanskalaiseen dogmaan.

Twitteristä sain elokuvavinkin: "@Finnsanity: Submarino on mielestäni uutta tanskalaista dogme-elokuvaa, näyttelijäntyö sensuroimatonta angstia #Elokuva #FST #DVD #Draama"

Sittemmin olen katsonut Submarinon, joka olikin mieleenpainuva kokemus. Suosittelen edelleen!

torstai 1. elokuuta 2013

31.12.2010 @stedi: vinkki autokaupoille http://www.nettiauto.com/yritys/iprauto

Vuoden 2010 lopussa taisin käydä pitkänkin autokeskustelun Twitterissä. Muistona siitä löytyy tämä linkki autokauppaan: http://www.nettiauto.com/yritys/iprauto

Keskustelusta ja vinkeistä huolimatta autotilanne on sama ts. samalla romulla ajettu edelleen. Se piste missä kannattaa "ajaa loppuun" lienee ylitetty.